Dirigenten

Stedelijk Jeugdkoor Breda_Lotte_van_Roosmalen

Lucie Hillen

Lotte van Roosmalen

Hallo, ik ben Lucie. Zingen is de basis van alle muziek, hoe vroeger je daar mee begint, hoe beter het is voor je muzikale ontwikkeling!

Ik zing zelf heel graag (mezzo-sopraan) en vind het belangrijk dit plezier aan kinderen over te dragen. Dus daarom dirigeer ik met veel plezier twee zanggroepen van Stedelijk Jeugdkoor Breda.

Ik geef ook zangles in mijn eigen praktijk: Zangcoach Lucie Hillen. En ik werk bij verschillende koren, waar ik koor- en stemvorming geef.

Hoi, mijn naam is Lotte en bij Stedelijk Jeugdkoor Breda leid ik de zanggroep voor jongens en meisjes van 4½ t/m 6 jaar én ook zanggroepen voor 6 t/m 9 jaar.

Net als Lucie ben ik zangeres (mezzo-sopraan). En ook was ik een aantal jaren muziekdocent op middelbare scholen en op een basisschool.

Naast het leiden van een aantal zanggroepen bij Stedelijk Jeugdkoor Breda, geef ik ook individuele zangles. Dat doe ik in mijn eigen praktijk ZANGPUNT BREDA.

Zingen is toch het mooiste dat er is?

Wij genieten er allebei ontzettend van om met kinderen te werken, om de rust in muziek te zoeken, maar ook om lekker gek met elkaar te doen tijdens de repetities. Zingen vanuit je tenen!

We gunnen alle kinderen, waar dan ook, dat ze gezond en lekker leren zingen en ervan genieten om dat samen te doen. Zingen is toch het mooiste dat er is?

We hopen je binnenkort te zien bij Stedelijk Jeugdkoor Breda!