Dirigenten

Zingen is toch het mooiste dat er is?

Wij genieten er ontzettend van om met kinderen te werken, om de rust in muziek te zoeken, maar ook om lekker gek met elkaar te doen tijdens de repetities. Zingen vanuit je tenen!

We gunnen alle kinderen, waar dan ook, dat ze gezond en lekker leren zingen en ervan genieten om dat samen te doen. Zingen is toch het mooiste dat er is?

We hopen je binnenkort te zien bij Stedelijk Jeugdkoor Breda!

Lieke Aerts

Hé hoi, ik ben Lieke, dirigente van zanggroep PUUR van Stedelijk Jeugdkoor Breda. In 2018 heb ik mijn diploma kinderkoordirectie gehaald aan het conservatorium. Sindsdien leid ik twee kinderkoren. En in 2020 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg, met als hoofdvak cello.

Oorspronkelijk kom ik uit Nijmegen, waar ik zowel het basis- als middelbaar onderwijs op de vrije school gevolgd heb. Door de vele muziek- en koorlessen is daar mijn liefde voor (koor)zingen ontstaan.

Lotte van Roosmalen

Stedelijk Jeugdkoor Breda_Lotte_van_Roosmalen

Hoi, mijn naam is Lotte en bij Stedelijk Jeugdkoor Breda leid ik zanggroep HELDER voor jongens en meisjes van groep 4 t/m groep 6

Net als Lucie ben ik zangeres (mezzo-sopraan). En ook was ik een aantal jaren muziekdocent op middelbare scholen en op een basisschool.

Naast het leiden van zanggroep HELDER bij Stedelijk Jeugdkoor Breda, geef ik ook individuele zangles. Dat doe ik in mijn eigen praktijk ZANGPUNT BREDA.

Lucie Hillen

Stedelijk Jeugdkoor Breda_Lotte_van_Roosmalen

Hallo, ik ben Lucie. Zingen is de basis van alle muziek, hoe vroeger je daar mee begint, hoe beter het is voor je muzikale ontwikkeling!

Ik zing zelf heel graag (mezzo-sopraan) en vind het belangrijk dit plezier aan kinderen over te dragen. Dus daarom dirigeer ik met veel plezier zanggroep BLOOM van Stedelijk Jeugdkoor Breda.

Ik geef ook zangles in mijn eigen praktijk: Zangcoach Lucie Hillen. En ik werk bij verschillende koren, waar ik koor- en stemvorming geef.

Babette Leenhouts

Stedelijk Jeugdkoor Breda_Lotte_van_Roosmalen

Heyhey, ik ben Babette, assistent-dirigent bij zanggroep BLOOM. Onder andere begeleid ik de zangers van BLOOM bij het werken met de Nachtegaal-methode.

Al mijn hele leven is zingen een passie en ook lesgeven en met kinderen werken. In 2017 heb ik de MusicAllFactory (MAF) in Tilburg gevolgd en in 2018 de vooropleiding Muziektheater Klassiek bij Fontys. Mijn droom is: Naar het conservatorium!

Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd!