Breda viert Manneke! Save the date: 16 en 17 november 2019

Componist Daan Manneke – een van de leden van ons comité van aanbeveling – wordt 7 november aanstaande 80 jaar. In zijn woonplaats Breda wordt hier uitgebreid bij stilgestaan met het festival ‘Breda viert Manneke!’ op 16 en 17 november 2019. Een muziekfestival over de componist Daan Manneke en zijn werk.

Het festival is zeer interessant voor zangers en dirigenten, maar zeker ook voor geïnteresseerde luisteraars en kinderen! De muziek van Manneke staat tijdens het festival centraal. Zijn composities krijgen gedurende dit festival ruime aandacht, meer bekendheid en betekenis. Dat gebeurt door de verschillende concerten, door aan de slag te gaan met zijn werk tijdens de workshops en ontmoetingen met de componist zelf.

Het festival bestaat uit een afwisselend programma van concerten, lezingen, stadswandeling, workshops en biedt gelegenheid voor onderling contact en uitwisseling. Daan Manneke zal ook bij diverse onderdelen aanwezig zijn en participeren in het programma. Het festival vindt plaats in en om de Grote Kerk van Breda.

Begin september volgt meer informatie over het festival ‘Breda viert Manneke!’. Geïnteresseerd? Laat het weten via info@bredaviertmanneke.nl.

Het festival wordt georganiseerd door de Bredase koren:

Cappella Breda
Cappella ex Occasione
Stedelijk Jeugdkoor Breda

Plaats een reactie